İg de paylaşıp tarifini vermediğim o kadar çok yemek var ki
Hepsini bir çırpıda versem keşke.
Ama bir yerden başlamalı değil mi? Bu tembellikten miskinlikten kurtulmak lazım.
Buyurunuz tarifimize.
Yarım kilo kuzu böbrek yatağı ( kasap bunu tavsiye etti iyi ki de etmiş sizde öyle isteyin)
En az 250 gram kuyruk yağı
Önce kuyruk yağını dilimledim ve düdüklünün altına dizdim üzerine kalın parçalar halindeki etimi koydum ve bir çay bardağı su döktüm ve düdüklüyü kapattım yaklaşık 1 saat sürdü pişmesi ama ben ara ara açıp kontrol ettim.
Aman sizde yaparken kontrol ederseniz düdüklü şakaya gelmez dikkat edin.
Piştikten sonra üzerine tuzunu serptim ve düdüklüyü kapattım tuzuyla dinlendirdim. Ve tabi ki yanında pilavıyla servis ettim.
Valla kısa bir tarif oldu ama bu kadar basit pratik ama inanılmazz lezizzzz
AFİYET OLSUN
Aa az önce yolcu ettigim misafirlerim icin bende bu aksam tandir yapmıştım. Gercekten lezzetli oluyor.ellerinize saglık sizinde.sevgiler
YanıtlaSilAh ah ayni dertteniz desene bende paylasdigim yemeklerin tarifini bir turlu yazamiyorum.
YanıtlaSilEline saglik olsun harika olmus etler
oldukca sIk yaptigim bir tariftir balim
YanıtlaSillezzetine doyum olmaz sayende tüm arkadaslara tavsiye ederim
laf aramizda bende özellikle alir kullanirim ic yagini.
yavan olan et yemeklerine muhtesem lezzetini katiyor cünki .
sen o kasabi birakma isi biliyor vesselam ;)
muhabbetle canim
etler nefis liflif olmus harika keske burda da bulabilsek boyle guzel etler :( malum bizim burasi tam bir mahrumiyet bolgesi aradigimiz helal yiyecekleri bulmak hic kolay deil .. yazin tr de denerim bende bunu ins ;)
YanıtlaSil