Et yemeklerinin yanına görüntü olarak çok yakışan bir aperatif
Biz pazar kahvaltılarındada severek yiyoruz
Taze patates kabuklarıyla iycene yıkanır mümkün olduğu kadar eşit aralıklarla kesilir ( Dilimleri tamamen ayırmıyoruz dibinde kopmayacak kadar kesmeden bırakıyoruz ).Biraz zeytinyağı biraz tuz karabiber serpilir
200 derece fırında aynen böyle kızarıncaya kadar pişirilir...
AFİYET OLSUN....
NOT: İşi garantiye almak için dilimledikten sonra biraz mikrodalgada pişirebirsiniz
NOT: İşi garantiye almak için dilimledikten sonra biraz mikrodalgada pişirebirsiniz
Çok güzel bir sunum yapacaklarım arasına aldım bile.Dilimleri tamemen ayırmıyoruz dimi.
YanıtlaSilCanım hemen ekledim evet tam kesmiyoruz...sağ ol..
YanıtlaSil:)
YanıtlaSilÇok beğendim
Ve çok da hoşuma gitti
Yarın sabah kahvaltıda denemeliyim hemen
Sevgiler
Azda biberiye ve kekikde eklenince değmeyin yemenin keyfine.Ellerinize sağlık çok iştah açıcı duruyorlar.Sevgiler.
YanıtlaSilçok güzel gözüküyor hemi lezzetli hemide dediğin gibi aparatif amaçlı yapılabilecek bir yiyecek olabilir
YanıtlaSilsevgiler:)
Bu gün et yemeğim var..denemek istiyorum bunu canım teşekkürler Ececim..
YanıtlaSilBu arada sesin çıkmadı daha uyudun mu kız uykucu :)
Günaydın!!
Hayırlı cumalar..
Begenen herkeze çok teşekkürler mutlaka deneyin kızlar..
YanıtlaSilSevgiii 6 dan önce kalktım ECEM hanımda kalkınca uyutmaya çalıştım. Adımı çıkarıcan daha 6,30 saat.
Güneşi karşılayanlar kulubü kurucam yakında üye olurmusun...msndeyim nerdesin sen cevap yaz..
çok beğendim ben bunu.hafta sonu kahvaltıda baş köşede olacak.teşekkürler paylaşım için:)
YanıtlaSilAAA bayıldım bu tarife
YanıtlaSilMutlak deneyeceğim
Patatesli her şeyi çok severiz ailecek, hatta benim çocukların sevdiği tek sebzedir derdim eskiden :) Bunu kesin denemeliyim ..Teşekkürler...
YanıtlaSilbunu bende deniceeem . hiç görmemiştim böylesini =)
YanıtlaSil