Kabağı çiğ yemek size pek hoş gözükmüyorsa bu salatayı mutlaka deneyin derim.
Sağlıklı ve leziz
Soyucuyla kabakları ve salatalıkları kabuk soyar gibi çekirdeğine kadar soyuyoruz.
soğanı sögüşlük domateside dairesel doğruyoruz.
SOSU İÇİN: Gül sirkesi , balsemik sirke, zeytinyağı, tuz, karabiber, birazda acı sos ekleyip karıştırıyoruz.
Afiyet olsun.
ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilhakikaten güzel birşeye benziyor :)
çok teşekkürler.
Silkabağın alışık olmadığımız bir şekli ama güzel olmuştur sanırım,elinize sağlık.
YanıtlaSilMutlaka denemelisin:)
SilEcecim eline saglik olsun. Siten hayirlu uzun omur olsun.
YanıtlaSilBasarilar canim benim..
Canım arkadaşım cok teşekkür ederim. Hoş geldin sefalar getirdin.
Sildeğişik denemekte yarar var ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilÖn yargılı yaklaşılan bir sebze kabak insanların asla çiğ yemek aklına gelmiyor mutlaka denenmeli kesinlikle.
SilEcecim senin soyma kabak tarifini denemiştim limonlu enfes bir lezzet hattta 2 kere yaptım çok beğendim mutlaka bu salata da öyledir denemek şrt oldu...ellerine sağlık canım iyi akşamlar...
YanıtlaSilevet canım bende o tarifi cok seviyorum özellikle canım cok enginar çekerse onu yapıyorum mutlaka. cok teşekkür ederim. öpüyorum canım.
Sil