18 Şubat 2013 Pazartesi

Kabak Salatası

Kabağı çiğ yemek size pek hoş gözükmüyorsa bu salatayı mutlaka deneyin derim.
Sağlıklı ve leziz
 
 
 
 
 
Soyucuyla kabakları ve salatalıkları kabuk soyar gibi çekirdeğine kadar soyuyoruz.
soğanı sögüşlük domateside dairesel doğruyoruz.
 
SOSU İÇİN: Gül sirkesi , balsemik sirke, zeytinyağı, tuz, karabiber, birazda acı sos ekleyip karıştırıyoruz.
 
Afiyet olsun.
 
 

10 yorum:

  1. ellerine sağlık canım...
    hakikaten güzel birşeye benziyor :)

    YanıtlaSil
  2. kabağın alışık olmadığımız bir şekli ama güzel olmuştur sanırım,elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Ececim eline saglik olsun. Siten hayirlu uzun omur olsun.
    Basarilar canim benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım cok teşekkür ederim. Hoş geldin sefalar getirdin.

      Sil
  4. değişik denemekte yarar var ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön yargılı yaklaşılan bir sebze kabak insanların asla çiğ yemek aklına gelmiyor mutlaka denenmeli kesinlikle.

      Sil
  5. Ececim senin soyma kabak tarifini denemiştim limonlu enfes bir lezzet hattta 2 kere yaptım çok beğendim mutlaka bu salata da öyledir denemek şrt oldu...ellerine sağlık canım iyi akşamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bende o tarifi cok seviyorum özellikle canım cok enginar çekerse onu yapıyorum mutlaka. cok teşekkür ederim. öpüyorum canım.

      Sil